Střechy Praha 2009

střechy praha

Blíží se konec ledna a s tím se blíží i konání každoročně pořádaného veletrhu Střechy Praha. Letos se bude konat již 11. ročník tohoto velice oblíbeného veletrhu 29. - 31.1. 2009. I přes rozsáhlý požár Průmyslového paláce se bude velatrh konat na již tradičním místě na pražském výstavišti v Holešovicích.

Holešovické Výstaviště nepoznamenal požár naštěstí v takové míře, aby bylo ohroženo konání Vašeho oblíbeného veletrhu. Levé křídlo Průmyslového paláce v Holešovicích, které bylo požárem poznamenáno nejvíce, bude dočasně nahrazeno vytvořenou halou. Zbytek areálu požár téměř npoznamenal. Náhradní hala je plnohodnotnou náhradou za levé křídlo. Hala bude zateplena, osvětlena a vybavena pevnými podlahami. Tuto halu najdete na původním místě levého křídla a bude propojena se zbytkem výstavy.

I když tedy měli letos organizátoři mnohem složitější situaci, než v minulých ročnících, zatím to vypadá, že tento ročník veletrhu Střechy Praha proběhne naprosto v pořádku. O tom se samozřejmě můžete přesvědčit sami v Průmyslovém paláci v pražských Holešovicích. Na Vaši návštěvu se bude těšit celý organizační tým veletrhu Střechy Praha.

<< Zpět na Zajímavosti